Majoitus

Erilaisiin tapahtumiin meneminen jo itsessään on aina upea kokemus. Tapahtumia on monenlaisia ja yhtä monta erilaista on tapahtumapaikkojakin. Jokaisessa on omat erikoisuutensa sekä myös tietenkin omat haasteensa. Yksi iso asia mitä monesti matkustaessa erilaisiin tapahtumiin saa miettiä on majoittuminen.

Hotelli

Yksi etenkin hieman varttuneemman kansan vaihtoehdoista on tietenkin hotelli. Se on se varmasti helpoin, siistein ja kevyin vaihtoehto. On oma siisti huone, jossa käy siivoaja kerran päivässä. Sen lisäksi on suihku, aamiainen sekä kaikki muut mukavuudet mitä vaan ihminen voi tarvita. Hotelli on monesti kuitenkin erittäin kaukana erilaisista tapahtumista ja niiden järjestämispaikoista. Sen lisäksi hotelli on myös monesti tapahtumakansalle turhan kallis vaihtoehto. Joillekin se on jopa liian siisti vaihtoehto, sillä festareille ja tapahtumiin kuuluu se oma “ankea” majoitus.

Auto

Osa tapahtumissa pitkin maakuntia matkaavista luottaa siihen omaan autoon. Auto onkin ainakin edullinen ja verrattain turvallinen vaihtoehto majoitukselle. Se on myös erittäin helppo ratkaisu eikä majoituksen miettimiseen tarvitse sen enempiä uhrata aikaa tai rahaa. Auto voi olla myös parhaassa tapauksessa pakettiauto tai peräti matkailuauto. Matkailuautolla saa leirielämään jo ripauksen luksusta sängyn, keittiön ja vessan muodossa.

Teltta

Jos puhutaan ihan puhtaasti festivaaleista, niin kyllähän silloin majoittumiseen on vain ja ainoastaan yksi oikea vaihtoehto. Ja se vaihtoehto on ehdottomasti sieltä varaston perältä kaivettu tai kaverilta lainattu teltta. Teltta jonka kasaamisesta kenelläkään ei ole pienintäkään tietoa. Eikä myöskään siitä onko sen paketissa kaikki kasaamiseen tarvittavat tarvikkeet tallessa. Tämä teltta kaivetaan sitten parhaassa tapauksessa tapahtumapäivän jälkeen esiin ja pimeässä ruvetaan yhteistuumin sitä kasailemaan.

Kuka tunnistaa itsensä ja kaveriporukkansa tästä kuvauksesta? Tämä majoitusmuoto ja siitä lukeminen herättää varmasti jokaisessa tapahtumissa nuorempana tai vahän vanhempanakin kiertäneessä muistoja. Muistoja tähän liittyen on varmasti monenlaisia, se on selvä. Teltta on ihan kiva vaihtoehto etenkin silloin jos se on kunnollinen, sekä sää on hyvä. Siitä onkin sitten hauskuus kaukana mikäli teltta on täynnä reikiä, puolet tarvikkeista puuttuu ja vettä tulee taivaan täydeltä.